Företag och offentliga miljöer

Du + Din arbetsplats = sant?

Känner du att du förtjänar en inspirerande, rolig, härlig och fin arbetsplats som både ger dig energi och lugn?

För mig är det en självklarhet att inredning och det vi omger oss av på vår arbetsplats/kontor hänger ihop med hur vi mår, hur mycket vi kan prestera, vår arbetsglädje och vår stressnivå.

Så behöver du lite hjälp att skapa de bästa förutsättningarna för dig själv och ditt företag, oavsett om du har en liten hörna, ett hemmakontor eller har en lokal där du arbetar ifrån?

Då har jag tagit fram ett fint paket till ett pangpris!
Under mars och april erbjuder jag inredningsworkshop/konsultation för dig som är företagare och som vill skapa en härlig kontorsplats för 1195 kr ex moms.

Du får:

  • Färginspiration
  • Inredningstips
  • Miniföreläsning om hur färger och inredning påverkar oss
  • Förslag på förändringar och ev inköp
  • En arbetsplats som passar dig

Lyft ert företag genom en inspirerande arbetsmiljö

Är inredning och designfulness bara viktigt i hemmiljön? Eller kan vi tjäna in pengar genom att minska sjukskrivningar? Blir vi mer effektiva och innovativa i vackra och inspirerande miljöer? Och får vi till bättre möten med kunder/patienter/klienter efter att de suttit i ett välkomnande väntrum?

Jag kan hjälpa er att skapa en miljö som går i linje med ert varumärke och attrahera både medarbetare och kunder, genom att ta in hjärnforskning, färglära och känsla i arbetet. Förutom att jag arbetar med det visuella, arbetar jag även med företag som har ljud och ljussättning som expertis.

 

Hur arbetar jag?

Först har vi ett förutsättningslöst möte, där jag får se lokalerna och vi ser över behov och önskemål, bestämmer vi oss för fortsatt samarbete lämnar jag en offert efter mötet. Sen börjar jobbet!

Steg 1 – WORKSHOP

Här håller jag en tillsammans mer er, en 1-1,5 timmes workshop, där vi bland annat går igenom olika delar som, företagets tjänster, värderingar, vilka behov som finns för medarbetare och rummen, speciella önskemål etc.

Steg 2 – MOODBOARD & FÖRSLAG

Jag arbetar fram moodboard (dokument med bilder och färger för att skapa en tydligare bild av mina förslag) och konkreta förslag på färger, möbler, belysning, ljuddämpning mm.

Steg 3 – ÅTERKOPPLING & REVIDERA

Vi möts igen för att gå igenom förslaget, ska vi justera något, ändra eller lägga till.

Steg 4 – SÄTTA IGÅNG MED FÖRÄNDRINGEN

Antingen tar ni mitt förslag och inköpslista och anlitar de ni vill för målning/golvläggning eller så kan jag vara behjälplig att projektleda, få jobbet gjort och vara med till sista touchen.

Steg 5 – ARBETSLUST & HÄRLIG ARBETSPLATS

Efter vårt arbete tillsammans, har ni koll på färger och vilka rum ni ska vara i för att uppnå olika sinnesstämningar och så hoppas jag att ni får energi och inspiration på er nyinredda arbetsplats.

Detta förslaget till upplägg är självklart föränderligt utifrån era behov och önskemål.

Varför är det viktigt att tänka på inredning i offentliga miljöer och på arbetsplatser?

Vår hjärna är gjord för ett liv på savannen och är därför i lite osynk med vårt moderna samhälle, med urbana miljöer, raka linjer och mindre natur. För att må bättre, minska stressen, skapa lugn och även hitta inspiration behöver vi designa och inreda utifrån våra grundläggande mänskliga behov.

Några tips:

  • Byt miljö en stund, nya intryck hjälper oss att få nya perspektiv och insikter. Så skapa gärna en arbetsmiljö där det finns möjlighet att uppleva något annat än sitt kontor, för att få mer inspiration eller lugn.

  • Var generös med textilier och ljudabsorbenter. De kan göra stor skillnad för akustikmiljön och effektivt reducera störande ljud. Principen är att ju mer koncentration uppgiften kräver, desto mer tystnad behövs.

  • Använd färgers påverkan utifrån vilket syfte en arbetsyta/rum har.

  • Växter och material från naturen ökar vårt välbefinnande, stimulans och kreativitet. Så det är en viktigt del av inredningen.

  • Använd gärna möbler där man kan luta sig eller lägga sig ner en stund. Med fördel fåtöljer, nap pods, soffor eller liknande, då det ökar blodflödet till hjärnan, vilket kan gagna både kreativiteten och produktiviteten.

”Nothing will work unless you do”
– Maya Angelou

Källa: DESIGNFULNESS, Så revolutionerar hjärnforskningen hur vi bor, arbetar och lever. Isabelle Sjövall

Är ni redo för att lyfta ert företag till en ny nivå?

Frågor? Kontakta mig!

Adress

Malmö

Email