Homestyling / Styling inför bostadsförsäljning

Homestyling är ett sätt att få din bostad så attraktiv som möjligt för potentiella köpare, samtidigt som man minimerar intrycket av vem det är som bor där. Jag hjälper dig att lyfta fram din bostads potential, fördelar och karaktär, så spekulanter går ifrån visningen med att i tanken redan ha flyttat in.

 

Varför lägga pengar på att styla sitt hem innan försäljning?
 • Att investera i homestyling kan drastiskt öka säljpriset på en bostad.

 • Stylingen anpassas efter din målgrupp, dvs den typ av spekulanter som troligtvis är mest intresserade av ditt boende.

 • En genomgående harmoni skapas genom alla dina rum, så helheten känns tilltalande.

 • Inköp av rekvisita/blommor kan jag fixa, så du slipper tänka på det.

 • Jag kan arbeta ihop med fotografen för att få ut det bästa av stylingen på bilderna.

 • Prismedveten styling! Jag har bra koll på sortiment i butiker, koll på billigare och dyrare varianter och har ett lager av stylingprodukter. På så vis får du ut så mycket som möjligt av din investering.

 • Som utbildad inredare har jag full koll på vilka aspekter som, ofta undermedvetet, påverkar spekulanter som kommer in i hemmet, såsom doft, ljus och känsla.

 • Jag är flexibel och strävar alltid efter att möta varje kunds specifika önskemål på bästa möjliga sätt.

 

Konsultation inför försäljning

Under en konsultation går vi tillsammans igenom din bostad, rum för rum, digitalt eller fysiskt på plats. Du får tips och idéer kring hur du på bästa sätt kan skapa en helhet i din bostad, vad som bör plockas bort, flyttas eller läggas till. Allt för att skapa rätt känsla inför fotografering och visning.

Vi går även igenom hur olika rum kan förstärkas positivt och vad som kan göras för att lyfta fram fördelarna med rummet/bostaden. Vi kikar på vilka detaljer, såsom blommor/växter, ljusstakar och bäddning, som kan användas för att ge ett ännu bättre helhetsintryck.

Om önskas, får du en lista med kom-ihåg-punkter samt en checklista med vad som är bra att tänka på inför fotografering och visningstillfälle.

Pris: från 1800 kr ex moms.

Homestyling

Homestyling passar dig som har en komplett grundmöblering, men önskar få hjälp med att addera inredningsdetaljer, som textilier, vaser, kuddar, lampor, konst/tavlor. Här ingår även att arrangera växter och snittblommor.

Här börjar vi med ett möte för att gå igenom bostaden rum för rum, för att se vad som behöver kompletteras samt ser om det är några större saker som vi tänker är bra om ni flyttar eller plockar bort innan jag kommer och fixar det sista.

Homestylingen görs i samband med fotograferingen, men skulle det behövas nya blommor inför visning så löser vi såklart även det.

Pris: från 2800 kr ex moms.

Behöver du hjälp med det där lilla extra?
 • Inköp av växter, snittblommor och färskvaror.

 • Lättare ommöblering av bostaden

 • Lättare ommålning av någon/några väggar

Utifrån storlek på bostaden och vilka eventuella extratjänster som önskas, lämnas en offert efter vår kontakt.

Kom i kontakt med mig

info@moodig.nu

Frågor? Kontakta mig!

Adress

Malmö

Email