Samtal
Känner du ibland att någonting skaver? Att du önskar att något ska förändras, men du vet inte riktigt vad? Eller är du just nu i en påfrestande förändring som flytt, separation eller något annat tungt?

Då kan det vara skönt att prata med någon helt utomstående om det där som upptar ens tankar och känslor. I samtal hos mig kan vi arbeta med personlig utveckling, psykiskt mående, ökad självförståelse, stöd i en förändrad livssituation, att hitta strategier för att leva det liv du vill leva. Men du är välkommen oavsett vilken frågeställning eller vilket problem du än har.

Jag kommer att utmana dig med frågor och ibland övningar men framför allt lyssna och reflektera tillsammans med dig. Detta kan ofta leda till nya insikter, personlig utveckling och positiv förändring.

Det är av största vikt att du känner sig trygg med den du samtalar med, så innan vi kör igång så tar vi ett kortare samtal på ca 15 minuter. Detta för att du ska kunna avgöra om jag känns som någon du vill öppna upp dig för och arbeta med, och för att jag ska få en känsla om jag är rätt för dig och känner att jag är rätt person att hjälpa.

Samtal

Enstaka samtal – 900 kr

Fem samtal – 4200 kr

Tio samtal – 8500 kr

Alla samtal sker på distans.

Inredning & samtal

Vill du kombinera en yttre förändring i ditt hem med att arbeta med din personliga utveckling, så kombinerar vi det i dessa samtal.

Inredningskonsultation + ett samtal 1500 kr

Inredningskonsultation + fem samtal 4950 kr

Inredningskonsultation + tio samtal + uppföljning av konsultationen 9500 kr

Betalning kan givetvis delas upp som det passar dig bäst.