Hej, det är jag som är Cindhy!

Jag arbetar som inredare och inredningsterapeut och är även socionom, vilket kanske säger en del om vem jag är. Men jag är även kallbadare, har synestesi och min telefon är fylld med solupp-/nedgångar. 

Jag bor i ett litet 60-talshus med en liten trädgård som rymmer både pallkragar och ett litet växthus. Min familj är ett hop-plock av föräldrar, son, kille, bonussyster, bonusbarn och vänner.

Onödig fakta:

  • Mitt luktsinne är extremt välutvecklat, ibland förbannar jag det!

  • Jag är hemligt kär i en liten by i Frankrike, Uzez.

  • Musik som går i moll blir jag så obekväm av att jag inte kan fortsätta lyssna.

  • Tidigare har jag bland annat arbetat med sexuell hälsa och gjort en reklamfilm.

  • Jag läser minst två böcker i veckan.

Det var lite mer om mig. Jag hoppas jag får veta lite mer om dig när vi möts!

Cindhy

Vägen till UPPDRAG MOODIG

Att vara sig själv och hitta hem är kanske den ständiga strävan vi människor ägnar oss åt i livet, samtidigt är vi i en rörelse framåt. Olika perioder i livet prioriterar vi på olika sätt. Vi växer, utvecklas, utmanas, väljer och väljer om. Ibland går det snabbt, ibland lite långsammare. Världen vi lever i påverkar oss onekligen också och trender följer eller leder oss, oavsett om det är medvetet eller inte.

Forskning går framåt och vi får mer och mer kunskap om hur hjärnan fungerar och vad vi kan göra för att må bra, inte minst genom hur vi bygger städer, vad vi behöver för sinnesintryck och vad vi omger oss med i skolor, hemma och på arbetsplatser.

Min mission och vision är tydlig och har alltid varit det: att inspirera och skapa förutsättningar för förändring – att lyckas göra livet bättre för andra.

Efter många yrkesår inom socialt förändringsarbete, projekt, samtalsterapi och som chef, behövde jag att ändra inriktning. Vissa kanske tycker att inredning och mitt tidigare arbete ligger långt ifrån varandra. Men för mig ligger de väldigt nära varandra, det är bara olika sidor av samma sak – att skapa förutsättningar för en enkel vardag och utrymme för att må bra och få energi och lugn.

Jag har själv alltid blivit väldigt påverkad av en miljö, ett rum och platser. Beroende på den känsla som omgivningen skapar, påverkar det min känsla för mötet, för maten jag ska äta, för om jag kommer att handla eller hur avslappnad jag kommer att känna mig.

Exempel: Resturang – lysrörsbelysning, dukat med plastdukar och plastblommor jämfört med en dämpad belysning, levande ljus på borden, linnedukar och en färsk snittblomma.
Var smakar maten bäst? Vad blir samtalen mest innerliga? Var vill man helst sitta kvar en stund?

Så att starta UPPDRAG MOODIG var ett sätt för mig att hitta hem, att få arbeta med förändring och forskningen för andras välbefinnande och att få jobba med det jag älskar. Att kunna kombinera mina kunskaper, intressen och drivkrafter, och att få göra det med och för dig!

Väljer du att jobba med mig, får du väldigt mycket mer än bara en inredare som tipsar om trender, har koll på alla designers och vilken färg som är inne just nu. Du får utöver det någon som är intresserad av dig, din familj, ditt företag och de behov och önskningar som finns.

Jag hoppas vi möts! /Cindhy