Varmt välkommen till min blogg och podd

Det har äntligen blivit dags att växa lite, både på ett personligt plan och ur företagets perspektiv.

Så nu startar jag en podd och en blogg, som jag hoppas kunna komplettera varandra, min hemsida och andra sociala kanaler.

Det är med en härligt pirrig känsla men även med en dos skräck som jag ger mig ut på denna resa. För jag träffar och pratar med människor som jag inte alltid känner för att djupdyka i olika ämnen och det är inte alltid en vet vart det tar vägen. Och sen kommer allt det där tekniska och praktiska, att få till bra ljud, mikrofoner och och snygga övergångar, lite svettigt.

Varför drar jag som inredare och inredningsterapeut i gång detta, kan en ju undra?

Jag är en nyfiken jäkel som vill veta mer. Mer om inspirerande och intressanta människor och om deras tankar och kunnande. Och jag vill veta mer om hur vi påverkas av det vi har runt oss och hur vi kan skapa förutsättningar utifrån inredning, färg, form och annat som påverkar oss.

Så tillsammans med dig kommer jag att göra en nyfiken resa genom denna podden/bloggen.

Kanske har du något ämne eller någon person som du skulle vilja lyssna på? Eller kanske du själv vill vara med? Lämna en kommentar eller skicka ett mail, så så kanske jag kan ta upp det.

Än en gång, varmt välkommen till mig och UPPDRAG MOODIG!

Cindhy